Saint Fiction – Home (Official Music Video)

Saint Fiction – Home (Official Music Video)


Baby, you’re one of a kind. Your love doesn’t fade by the time. We’re far away, but your name is always in my prayer for every time, every day and every night. Baby, you are the one. I can hear your whisper even though we’re miles away From the first time we met, I already know that we’re meant to be together, forever and ever. Take my hands a little longer, I’ll be here, give you my shoulder ’cause every moment with you is paradise. Take my hands a little longer, I’ll be here, give you my shoulder until the sun goes down and your mum’s called. Hold on a little bit longer, I will prove myself that I’m worth it for you, for you Take my hands a little longer, I’ll be here, give you my shoulder ’cause every moment with you is paradise. Take my hands a little longer I’ll be here, give you my shoulder until the sun goes down and your mum’s called, your mum’s called. I’ll take you home. Your mum’s called, I’ll take you home.

100 Replies to “Saint Fiction – Home (Official Music Video)”

  1. pertama kali denger lagu ini di spotify acak gitu, gw suka aja gtu dnger lagunya,awalnya gw kira org luar nih yg nyanyiin,trus gw searching eh ternyataaa lokal punyaaa
    suka bgt sama lagunya, rileks bgt denger lagu ini

  2. color gradingnyaaa huhuhu fit sekali mendescribe bandung dengan indah fyi jadi hayang totebagnya si teteh ih:(

  3. Nahasih sama lagu ini? Aku mah nangis terus tiap dengernya, tapi gapernah berenti dengerinnya. Aku kangen almh.umi terus kalo denger ini:( kangen kalian juga huhu❤️

  4. Ndak sengaja ketemu lagunya di spotify, lalu dengerin dan jatuh hati. Lalu liat instagramnya, makin jatuh hati. Lalu mampir di youtubenya, terimakasih semesta sudah mempertemukan.

  5. until the sun goes down, and your mom called … udah lama ga ngerasain hal itu sejak dewasa dan selalu pacaran sama anak kos yg bebas pulang jam berapapun. kangen juga dikejar waktu karna ditelfonin nyokap doi hahaha

  6. What an amazing fucking song! I hope they are going to release an album! Their cover of Bizarre Love Triangle brought me here. Which is also fucking amazing! Apologies for the swearing! ♥

  7. Gw kira Saint Fiction band lo-fi luar. Sering dengerin ini tapi baru iseng cari di youtube sekarang. Eeehh taunya band local Bandung juga wkwkwk. Congrats y'all!

  8. Ya Allah setelah berbulan bulan aku dengerin lagu ini di spotify baru tau ternyata ini lofi indo, mana ilyas yang nyanyi ternyataaaaa astagaaaaaa

  9. Tolong yaaaaa gw cuma mau gw doang yg tau lagu iniiiii. Jangan mainstream plisss wkwkw sukses terus yaaa👍🏼👍🏼👍🏼

  10. "and ur mom's called"
    baper 🙁 kaya tau bgt aku suka ditlp mama, mau jadi anak senja , maghrib dikit ditanya kapan pulang 😭

  11. Lagu ini sudah Saya sebar di mana-mana, di Wattpad saya sudah, di grup Whatsapp juga pernah. Semoga karyanya makin dikenal orang banyak.

    Ditunggu lagu lo-fi selanjutnya.

  12. Thank god 💚 I found this song on Spotify. Thanks for a good song. When I am listening it feel like I can fly.

  13. enak2 scroll tiba2 nemu ini, dr thumbnail udh kliatan kyknya ini lo-fi, dan ternyata bener! Asli langsung cari di spotify hehe keep it up ditunggu lagu selanjutnya! 👍🏻

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *